Vanliga frågor och svar (FAQ)

Hur parar jag ihop ett tillbehör med huvudenheten?
Senast uppdaterad 8 månader sedan

Öppna fronten på både det nya tillbehöret och huvudenheten.

På huvudenhetens kretskort:
Håll in programmeringsknappen och vänta tills lysdioden blinkat två gånger. Detta ställer huvudenhetens radiokort i läget för att tillåta nya enheter att ansluta till huvudenheten. Huvudenhetens LED-lampa kommer att blink snabbt med grönt ljus.

På tillbehörets kretskort:
Håll in programmeringsknappen och vänta tills lysdioden blinkat en gång. Detta gör att tillbehöret söker efter huvudenheten. Efter lyckad anslutning till huvudenheten kommer huvudenheten att lysa med fast grönt ljus och sensorn kommer att blinka med grönt ljus.

Vänligen vänta!

Vänligen vänta... det tar en sekund!